З яким настроєм тернополяни зустрічали нових патрульних? (фото)

Патрульні поліцейські приступили до виконання службових обовязків. Як на це дивляться їхні близькі, та чого очікують від нових копів мешканці Тернополя?

«Взагалі, зараз в людей сформувалася стереотипна думка про їхніх попередників. Тому від наших поліцейських зараз очікують того, щоб не повторювали їх помилок, гордо несли свою службу. Головне, щоб вони старалися змінити те, що було до них. І з великим бажанням виконували свої обов’язки», - Мар’яна Бойчук, дружина патрульного.

«Мені дуже сподобалася присяга. Я радію за тернополян тому, що в них нарешті буде порядок у місті, будуть спокійно спати їхні діти. Також думаю, що хлопці виправдають наші надії. Я звичайно так, як кожна мама, переживаю і бажаю як своєму сину, так і всім синам плідної праці, розуму, добра. Щоб вони з повагою ставилися до кожної людини, були чесні у своїй роботі та справедливі», - мама патрульного п. Надія.

Світлана Поліщук, тернополянка: «Я ставлюсь до рішення свого хлопця позитивно. А також сподіваюсь, що поліцейські будуть жорсткі, адже саме це потрібно нашим людям».

Ось думка одного з патрульних: «Ну ми на американських копів схожі. Була б стара форма, то спершу би подумав десять раз, чи йти на службу» (жартує).

Ще один схожий коментар щодо поліцейської форми тернополянки Вікторії: «Така класна форма у цих дівчат і хлопців. Вони ж зовсім молоді. Може і звички кращі мають, хабарів не братимуть».

«Я прийшла на присягу до свого онука. Ми довго цього чекали. Він змалечку любив цю роботу. Спершу пішов у фінансовий інститут, а потім у поліцію. Надіємося, що все буде добре. Онук також дуже радий. І хочеться, щоб ці реформи в країні були на краще», - ділиться бабуся патрульного.

Оксана, мама: «Думаю, що буде чесна поліція у нас. Моєму сину 23, він дуже хотів туди потрапити, всього добивався сам».

Сподівання та думки в усіх збігаються. Ну що ж, подивимося, чи впораються нові патрульні зі своїми завданнями. Все покаже час.

Анна КРАВЕЦЬ

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео