Жителі Тернопільщини за тиждень здали 47 одиниць зброї

У рамках місячника добровільної здачі зброї, який розпочався 1 березня жителі Тернопілля здали правоохоронцям 47 одиниць зброї. Серед них 22 одиниці нарізної мисливської зброї, 11 - мисливської гладкоствольної, 2 – холодної та 12 – інших видів.

Своїм правом добровільно здати незареєстровану зброю і таким чином уникнути відповідальності за її незаконне зберігання скористався 32-річний житель Заліщицького району. Він прийшов до районного відділення поліції із  мисливською нарізною гвинтівкою. За словами чоловіка, зброю знайшов в урочищі, повідомляє «20 хвилин».

Поліцейські наголошують: незаконне зберігання зброї, боєприпасів, вибухівки – це злочин, за який передбачено кримінальну відповідальність. 

З питань здачі, придбання чи реєстрації зброї, та спецзасобів, звертайтеся у підрозділи дозвільної системи національної поліції за місцем проживання. Детальнішу інформацію можна отримати за номерами телефонів у Тернополі (код 0352) 27-13-11 та 27-13-96, повідомили в секторі комунікації Головного управління Національної поліції в Тернопільській області.

Вибір читачів за тиждень

Відео