Любомир Стринаглюк презентував книгу «Знаки часу. Розпізнавання»

Інь-Янь, Playboy, Дерево Щастя – про ці та інші знаки розповів письменник з Івано-Франківська Любомир Стринаглюк. Він презентував свою першу книгу «Знаки часу. Розпізнавання» у Тернополі 15 березня.

- Одного ранку я прокинувся з ідеєю дослідити поширені знаки, - каже автор книги. – Їх походження і значення я дослідив в Біблії. Усі знаки можна поділити на дві категорії. Це ті, які повністю суперечать християнству. Також  є категорія символів двозначних. Наприклад, Всевидюще Око у храмах – це око Бога. А от такий знак на грошових купюрах – це вже культ багатства.

За дослідженнями Любомира Стринаглюка блискавка, популярна у Гаррі Поттері та у символіці групи «AC/DC» - це згадка про диявола у Біблії, картини з Інь-Янь – противоріччя абсолютному добру, а значок Playboy - культ нечистоти.

- Людям потрібно нагадати чи пояснити, що нелогічно підливати дерево заради свого благополуччя. Такі питання вирішує лише Бог. І всякого роду обереги не для християн, які бережуть себе вірою, - продовжив автор. – А також небезпечно купувати дитині ляльки на подобі Монстер Хай. Вдумайтесь у значення самої назви. Чи мультик про доброго людожера Шрека. Наша проблема в тому, що ми йдемо на  компроміс із злом. Протягом 20 тижнів від публікації книги автор представляє другий тисячний тираж. У планах - написати ще один твір про знаки із більш детальними дослідженнями їх історії.

Любомир Стринаглюк – автор двох поетичних збірок. За збірку віршів «Бентежні видива» (2012) він отримав літературну премію ім. В. Стефаника. Письменник поєднує діяльність з бізнесом. Він є власником мережі магазинів духовної літератури.

Катерина БОЙКО

Фото, відео автора

 

Вибір читачів за тиждень

Відео