На Тернопільщині активізувалися автозлодії

Власники транспортних засобів,  нехтуючи порадами поліцейських, продовжують потерпати від крадіжок з салонів авто. Жертви автозлодіїв залишають цінне майно у салоні транспорту, чим поспішають скористатися зловмисники. Результат – розбите склоавтівки та пропажа дороговартісних речей.

Неприємність трапилася з мешканцем Борщова. Він увечері залишив машину у дворі будинку.

Уранці виявив, що з його салону машини зникла автомагнітола. Спритні злодії злили з баку автівки ще й усе пальне. У іншого мешканця району крадії викрали акумуляторну батарею.

У мешканки обласного центру невідомі поцупили авто магнітолу, флеш-карти та готівку. Злодії уночі розбили  вікно іномарки, яка стояла у дворі багатоповерхівки, та викрали усе цінне.

Міліціонери розшукують злодіїв та звертаються до автовласників не легковажити і не залишати в салонах будь-яке цінне майно. Навіть, коли виходите з машини на декілька хвилин, подбайте про те, щоб на сидіннях не було речей, які можуть привернути увагу злодіїв: обов’язково забирайте з собою відеореєстратори, магнітоли, барсетки, документи, телефони. Збережете цілими і майно і автомобіль, адже часто аби викрасти речі, злодії розбивають скло або пошкоджують замок транспортного засобу.

Сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Тернопільській області

 

Вибір читачів за тиждень

Відео