Жінку обікрав сусід

Жертвою раніше неодноразово судимого тернополянина стала сусідка. Зустрівши жінку у під’їзді та ще й не зовсім тверезою, зловмисник вирішив скористатися ситуацією – зняв з пальця обручку, а з гаманця поцупив три тисячі гривень.

Потерпіла про злочин повідомила не одразу – мала сумніви, чи справді її пограбували. Та коли згадала події того дня – із заявою прийшла до поліцейських. Оперативники швидко встановили особу підозрюваного - ним виявився вже неодноразово судимий за майнові злочини 27-річний сусід потерпілої.

Зі слів зловмисника, жертву він зустрів випадково у під’їзді будинку. Добре жінки на знав, але припускав, що живе десь по сусідству, бо не раз зустрічалися. Намір вчинити злочин прийшов спонтанно, коли помітив, що сусідка нетвереза. Довго не роздумуючи, зірвав з пальця руки каблучку та вихопив сумочку. В гаманці знайшов три тисячі гривень. Згодом до ломбарду відніс і золоту прикрасу.

Лиходій був впевнений, що потерпіла не згадає про випадок, а тим більше не впізнає його. Проте сподівання виявилися марними. Нині щодо тернополянина розпочато кримінальне провадження за частиною другою статті 186 ККУ -  грабіж. Проводиться досудове розслідування.

Сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Тернопільській області

tp.npu.gov.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео