Аграрії Тернопільщини разом з усією Україною пікетують під стінами Верховної Ради (оновлюється)

Аграрії всієї України планують акцію протесту під стінами Верховної Ради України. Тернопільщина теж долучається до пікету. Журналіст «Терену » нарахувала майже три сотні наших земляків.

Аграрії виступають проти продажу землі, який Уряд планує розпочати після 2018 року. На думку працівників сільськогосподарської сфери, це, по суті, знищить всі можливості звичайних українських фермерів. Адже землю викуплять лише мільйонери та іноземці, які не будуть зацікавлені в розвитку індивідуального господарства.

Ще одним пунктом, який мають на меті донести до відома Кабміну та Прем’єра А.Яценюка, є сильний спротив змінам до податкового законодавства. Аграрії України та Тернопільщини зокрема виступають проти нової системи оподаткування, яка забере в них чи не єдину пільгу, яка дозволяла господарствам «триматися на плаву».

В світлі подій, господарники не бачать іншого виходу, як вимагати відставки діючого Уряду, який своїми діями хоче зовсім знищити індивідуальне фермерство та почати економічно не вигідний продаж землі.

Наразі в Маріїнському парку, що поряд із будівлею Верховної Ради, велелюдно. Помічено багато представників правоохоронних органів, які, поки, нікого до будівлі Парламенту не пропускають.

Детальніше читайте ТУТТУТ і ТУТ.

Вибір читачів за тиждень

Відео