«Дух нашої давнини» оголошує набір дітей на перший заїзд

 29 лютого стартував набір юнацтва на перший заїзд до літнього дитячого табору, який буде проводитися вже вчетверте. Цього року до табірництва планують залучити більше дітей з усіх областей України.

Програму альтернативної школи складають  лекції, тренінги, гутірки. Заняття включають: основи мандрівництва, музики, медицини, театрального мистецтва, тактичної підготовки, малювання, народознавства та психології.

«На молодь чекає справжня сучасна мистецько-музична школа, у якій тернопільські музиканти та художники проводитимуть уроки гри на музичних інструментах та майстер-класи з художньо-образотворчого мистецтва. А окрім цього, проектом «Дух нашої давнини» передбачені зустрічі з відомими письменниками, поетами та бійцями, вечори біля вогнища, концерти відомих тернопільських гуртів під відкритим небом, перегляд тематичних фільмів та різноманітні піші мандрівки», - повідомляють організатори.

Метою табору є патріотичне виховання та всебічний розвиток молоді, який дасть можливість не лише пізнати себе, а й поринути в історичне минуле наших предків. Атмосфера табору сприяє духовному та фізичному відпочинку, покращенню здоров’я дітей та здобуттю нових знань.

Нагадаємо, у 2015 році «Дух нашої давнини» відвідало близько 70 дітей з різних куточків України, зокрема з Вінниці, Одеси, Дніпропетровська.

Місце проведення оголосять згодом.

За деталями можна звертатися за телефоном: +38 (068) 883-03-79.
Анна КРАВЕЦЬ

 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео