Bella Bi – Тернопіль побачив нове вбрання від ексклюзивних дизайнерів

Тернопіль вперше побачив презентацію-показ дизайнерського одягу Bella Bi. Дві тернополянки Юлія Синюгіна та Ольга Страхоцька презентували власну лінію жіночого одягу.

Ексклюзивність, вишуканість та елегантність – основні компоненти колекції, які передають неповторні враження для прекрасної половини людства.

«Наша колекція складається із десяти образів для чарівних жінок. Символізує колекція перехід від юної, тендітної дівчинки до відвертої жінки. Асоціюю вбрання із трьома порами року: весна, літо та осінь. Колекція відображає прості лінії без зайвих деталей, одночасно підкреслюючи жіночу красу. Важливо підкреслити, що виготовлена колекція із екологічної шкіри та атласу, модний тренд пасуватиме кожній жінці, він покликаний змінити уявлення про щоденне використання нашого одягу», - коментує Ольга Страхоцька.

«Величезна подяка офіційним спонсорам, інформаційним партнерам, тим, хто допомагав нам створювати цю красу. Дякуємо перукарям, візажистам, фотографам, зокрема, щиро вдячні салону краси "Таміла" та фотографу Руслану Гаврилюку. Ми дуже вдячні тернополянам, які завітали розділити наше свято, оцінити нашу роботу, незабаром ми будемо Вас тішити новими ексклюзивними та вишуканими образами», - зазначає Юлія Синюгіна.

На фешн-показ завітало чимало тернополян. Атмосфера свята та радості наповнила зал оваціями. Перший крок до успіху офіційно зроблено. Головний редактор тернопільського глянцевого журналу City Life Мар’яна Балабан коментує:

«Мені дуже приємно що в нас в Тернополі, такому невеличкому містечку, розвивається модна індустрія. Буквально 2 роки тому, від відкриття глянцю City Life, практично нічого не було. Сьогодні, ми бачимо розвиток такої сфери діяльності, я думаю, що незабаром про Тернопіль знатимуть і інші міста. Це дуже важливо для нашого файного міста»

Оксана СЛОБОДЯН

Вибір читачів за тиждень

Відео