В Тернополі бійка через ревнощі переросла в грабіж

Пограбування інкримінують правоохоронці раніше судимому мешканцю Тернополя. Чоловік відкрито викрав у знайомого гроші та наніс йому тілесні ушкодження.

Потерпілого із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, закритою травмою грудної клітки та травмою хребта доправили в нейрохірургічне відділення, повідомляє dosie102.

За словами постраждалого, 17 березня близько 19:00 до нього в квартиру на вулиці Макаренка увійшло 2 чоловіка. Між ними розгорівся конфлікт, який переріс у бійку та грабіж. Один з гостей викликав поліцію і швидку.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група та наряд патрульної поліції. Їм вдалося піймати порушників.

За попередньою інформацією, на квартирі у потерпілого, окрім нього було ще троє осіб – дві жінки та чоловік. Одна з них – подруга господаря помешкання. Вони розпивали спиртні напої. В якийсь момент цивільна дружина зателефонувала до колишнього хлопця, який вже відбував покарання за майнові злочини, аби той приїхав до них. Останній погодився і взяв з собою ще одного товариша.

Двері їм відчинив один з присутніх. Незнайомці увійшли до оселі та почали спілкуватися з господарем. Словесний конфлікт переріс у бійку та відкрите викрадення майна. Вони забрали у потерпілого 1017 гривень. Не допомогли господареві і троє друзів, які в цей момент продовжували святкувати на кухні.

Травми чоловіка медики кваліфікували як легкі тілесні ушкодження. Правопорушників доправили у Тернопільський відділ поліції.

Подія внесена до ЄРДР за статтею 186 частина 2 ККУ – грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства, або вчинений повторно, або за попередньою змовою групою осіб. Карається позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років.
Триває слідство.

Вибір читачів за тиждень

Відео