На будівництво стерилізаційного центру для безпритульних тварин виділили 15 000 грн.

На статутну діяльність ТОГО «Асоціації захисників безпритульних тварин «Ноїв ковчег» виділили 15000 гривень на засіданні виконкому. В організації зазначають, що на будівництво стерилізаційного центру цих коштів не вистачить, тому просять допомогти небайдужих.

В громадській організації «Ноїв ковчег», яка опікується безпритульними тваринами в Тернопільській області, планують за виділені кошти закупити будівельні матеріали для стерилізаційного центру в селі Дичків, повідомляє «20 хвилин».

- В Дичкові є тимчасові споруди, які наразі не відповідають нормам ветеринарії, - розповіла засновник «Ноєвого ковчегу» Ірина Тареєва. - Особливо карантинні зони для собак. Ми звертались до міської ради про виділення коштів, адже стерилізаційний центр - їх об’єкт. На будівництво потрібно хоча б 30 тисяч гривень. Виділили 15 тисяч, а це -  як крапля в морі, але дякуємо і на тому. Ці гроші підуть на матеріали. Решту будемо шукати за допомогою небайдужих, як і робили до цих пір.

Роботи планують розпочати в квітні - все залежить від того, наскільки швидко освоять кошти, адже їх виділятимуть одразу тим організаціям, які безпосередньо займатимуться роботами. Перш за все зроблять два карантинні блоки, а ще бетонну стяжку на дев’ять вольєрів . 
Усіх небайдужих до долі безпритульних тварин просять допомогти хто чим може - грошима, волонтерами, будматеріалами (цемент, щебінь, арматура тощо). Бажаючі можуть звертатись за тел.: (097) 227-43-51, (067) 351-72-45, (067)354-01-23.

Вибір читачів за тиждень

Відео