Двох неповнолітніх впіймали з марихуаною

Статтю 309 Кримінального кодексу України - незаконне виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту кременецькі правоохоронці інкримінують трьом особам. Двоє з них – неповнолітні.

За палінням марихуани поліцейські застали хмельничанина та двох неповнолітніх кременчан на розвалинах будівлі колишнього готелю. Хлопці з використаної пластикової пляшки змайстрували собі щось на кшталт бульбулятора і по черзі затягувалися дурманом, повідомляє dosie102.

Правоохоронці встановили, що наркоречовину приніс із собою хмельничанин. 18-річний парубок часто приїжджав до Кременця гостювати в бабусі, тож добре знав місцевих. 17-річного та 16-річного кременчан виховувала вулиця – в одного батьки на заробітках, а інший з – неблагонадійної родини.

Під час проведення огляду поліцейські виявили та вилучили паперовий згорток із речовиною рослинного походження зеленого кольору, ззовні схожою на марихуану, обрізану пластикову пляшку та фольгу. Все це направлено на експертизу.

Хмельничанина та його неповнолітніх товаришів поліцейські опитали та відпустили додому. Відомості за даним фактом внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Вибір читачів за тиждень

Відео