Проколоті шини – хитрощі автозлодіїв

Правоохоронці краю продовжують реєструвати крадіжки з салонів транспортних засобів.

Пошкоджене авто та пропажу цінних речей виявив не один власник авто. Тепер зловмисники почали використовувати вже призабутий класичний метод крадіжки – спущене колесо, повідомляє «Досьє 102».

Схема даного злодіяння проста: обравши на вулиці здобич — автомобіль, в салоні якого лежать цінні речі, встановлена дорога магнітола та відеореєстратор, злодії непомітно пробивають його колесо.

Неприємність трапилася з 59-річним тернополянином. Він залишив машину поблизу торгового центру. Коли повернувся, помітив, що колесо в автівки пробите. Водій відчинив авто, витяг запаску і почав проводити заміну. Цього й очкував невідомий зловмисник, який тихенько заліз до автівки, викрав з сидіння барсетку та втік. Потерпілий втратив три тисячі гривень триста доларів, паспорт і мобільний телефон.

Щоб не стати жертвою цих винахідливих крадіїв правоохоронці радять завжди дотримуватися двох правил. По-перше, не залишати автомобіль незачиненим. По-друге, ніколи не залишати в салоні на видних місцях цінні речі, барсетки, а тим більше гаманці.

Вибір читачів за тиждень

Відео