Тернопільський медичний університет став кращим в Україні

Тернопільський державний медичний університет імені І.Горбачевського посів перше місце у рейтингу медичних вищих навчальних закладів України, який щорічно проводить Міністерство охорони здоров’я України.

Потрібно зазначити, що рейтингове оцінювання діяльності вищих навчальних закладів IV рівня акредитації та закладів післядипломної освіти МОЗ України здійснювали за вісьмома показниками: навчально-методична робота; наукова діяльність; кадрова політика; міжнародне, державне та галузеве визнання роботи; виховна робота; лікувальна робота; матеріально-технічне забезпечення; фінансова і господарська діяльність. Нагадаємо, що сьогодні в нашій державі діє сімнадцять вищих навчальних медичних закладів III-IV рівня акредитації.

У 2014 році Тернопільський медичний університет за рейтинговим оцінюванням також посів перше місце. Це свідчить про стабільну традицію високого рівня надання освітніх послуг, науково-дослідницької та господарської діяльності.

Тернопіль вкотре може пишатися тим, що медичний університет міста визнано найкращим в Україні серед медичних вишів.

Це високе досягнення стало можливим завдяки самовідданій праці всього колективу Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського.

Прес-служба Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео