У Заліщицькому районі провели збори активу Аграрної партії

23 березня в приміщенні Подільської сільської ради Заліщицького району відбулася зустріч партійного активу з головою Тернопільської обласної організації Аграрної партії України Іваном Чайківським.

На зустріч прийшло понад 50 осіб, зацікавлених у підтримці діяльності аграріїв. Новим членам партії вручили партквитки.

Впродовж зустрічі обговорювали можливі зміни в системі оподаткування сільськогосподарських підприємств, вели мову про рішення комітету ВР України з питань податкової та митної політики щодо підтримки законопроекту №3851-1 «Про внесення змін до податкового кодексу України». А також розглядали питання імовірного дозволу на продаж землі, про що заявив прем’єр-міністр Арсеній Яценюк 28 лютого цього року (УП).

- На сьогоднішній день нас хочуть поставити у ще гірші умови. Ми повинні зробити все можливе, щоб не допустити продажу української землі, - заявив Іван Чайківський. – Продати землю – це продати країну. Депутати не мають права вирішувати за народ.

Присутні на зустрічі також висловлювали свою позицію щодо останнього рішення влади – мовляв, люди зараз перебувають у стані невизначеності і мають страх перед продажем землі. Зараз потрібно не розпродувати землю, а навпаки – створювати кооперативи, щоб забезпечити українців робочими місцями в аграрному секторі та дбати про продовольчу безпеку країни.

Анна КРАВЕЦЬ

 

Вибір читачів за тиждень

Відео