Юрій Руф відмовився від презентації у Тернополі

Спершу у соціальних мережах зявилася афіша про проведення заходу, згодом під нею коментар гостя: «Дивно, чому сам автор не знає про цю дату».

У тенопільській галереї «Бункермуз» 23 березня повинен був відбутися літературно-патріотичний вечір львівського письменника Юрія Руфа. Напередодні презентації автора книги обурило те, що організатори не попередивши його, перенесли дату проведення на 27 березня, і про це він дізнався у вечір перед приїздом.

  • 27 березня у галереї Бункермуз відбудеться літературно-патріотичний вечір, представлення поета нового покоління Юрія Руфа, презентація збірок сучасної української етнічної поезії – писали організатори.

Поет відмовився від презентації, висловивши своє обурення у Facebook:

  • Чи не вперше стикнувся з «нульовою» організацією. 
    Звернулись з приводу презентації, представились від дуже поважної структури, з якою я завжди з задоволенням співпрацював - ЦК "Азов" і запросили до Тернополя. Презентація мала відбутись сьогодні. Кілька тижнів морочили голову, переносили дати. Як результат: інформації нуль, на сайті закладу, де мав проводитись захід - якась незрозуміла афіша з датою, яку ніхто не погоджував. Шановні організатори, ніколи так не робіть, щоб не виглядати паяцами.

Анна КРАВЕЦЬ

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео