Бережанські студенти-економісти в центрі зайнятості вчилися шукати роботу

До Бережанського районного центру зайнятості завітали студенти економічного факультету Бережанського агротехнічного інституту.

Під час екскурсії центром зайнятості провідний фахівець з профорієнтації Ірина Васенко детально розповіла про послуги служби, технологію обслуговування клієнтів, новітні засоби, які використовуються для пошуку роботи; поінформувала про стан та потреби ринку праці, актуальні професії та особливості працевлаштування в сучасних умовах.

Особливу увагу молоді привернув програмно-апаратний комплекс самостійного пошуку роботи, за допомогою якого можна швидко і зручно за вказаними параметрами підібрати потрібну вакансію не тільки по місту чи області, а й у будь-якому регіоні України.

Студентів зацікавило інформаційне наповнення профінформаційного сектору: папки з описами професій, паспорти підприємств, інформації про сучасні професії, добірка матеріалів з техніки пошуку роботи.

Фахівці служби зайнятості побажали майбутнім економістам реалізувати свій професійний та особистий потенціал, кар’єрного успіху, задоволення від обраного фаху. Бажаючі пройшли індивідуальну профконсультацію та тестування.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео