Екс-тренер ялтинської Жемчужини став президентом ФК Тернопіль

ФК "Тернопіль" отримав нового президента. Ним став Іван Марущак, який найперше відомий загалу завдяки роботі головним тренером в ялтинській "Жемчужині".

Нагадаємо, що після псевдореферендуму, що відбувся в Криму в 2014-му році, ялтинський клуб "Жемчужина" на чолі з Іваном Марущаком відзначився участю в так званому "матчі дружби" з грозненським "Тереком-2", що відбувся 4-го квітня 2014-го року в столиці Чеченської республіки. Керівництво "Жемчужини" тоді виступило з заявою, яка спричинила широкий резонанс через антиукраїнську позицію ялтинців: "Ми розуміємо, що участь СК "Жемчужина" в даній події покладає на клуб велику відповідальність. І ми готові з честю представити спортивне обличчя наймолодшого суб'єкта Російської Федерації - Республіки Крим", повідомляє ua-football.

Нині же, коли Іван Марущак приступив до виконання обов'язків вже в ФК "Тернопіль", спеціаліст виразив турботу за футбол Тернопільщини: "Дуже важлива річ – сила рідної землі. Де народився там і знадобився. Доля кидала мене 20 років по всьому світу. Я набрався великих знать, досвіду і тепер маю можливість тут, на рідній Тернопільщині, реалізували дуже хорошу ідею під назвою ФК "Тернопіль", - цитує Марущака офіційний сайт клубу.

Відзначимо, що Іван Марущак зараз є депутатом Тернопільської обласної ради.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео