Спорт для всіх – спільна турбота

Міністерство молоді та спорту України, Всеукраїнський центр фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх” щороку проводять Всеукраїнський місячник “Спорт для всіх – спільна турбота” . Він пройде не тільки в населених пунктах всієї України, але й у нас на Тернопільщині з 1 по 30 квітня цього року.

Головною метою Місячника є покращення умов для регулярних масових занять фізичною культурою різних верств населення за місцем проживання та в місцях масового відпочинку.

Цілі та завдання місячника – впорядкування та облаштування спортивних майданчиків напередодні    весняно-літнього сезону шляхом залучення  широкої участі громадськості, проведення інформаційно-пропагандистської кампанії з метою привернення уваги громадськості, державних та недержавних установ  і організацій, засобів масової інформації до питань створення належних умов для щоденних занять населення фізичною культурою, стимулювання співпраці органів місцевого самоврядування, суб’єктів підприємництва та громадських організацій, мешканців жилих мікрорайонів, особливо молоді, щодо будівництва, ремонту, облаштування та утримання місць для самостійних і групових занять різними видами рухової активності людей на дозвіллі.

           П'ятдесят  найактивніших волонтерів у кожному із 27 регіонів України будуть нагороджені дипломами від Всеукраїнського центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх”.

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ!

З 1 по 30 квітня  2016 року проводиться

Всеукраїнський місячник „Спорт для всіх - спільна турбота!”

Міністерство молоді та спорту України

Всеукраїнський центр фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх”,

Департамент сім'ї, молоді, фізичної культури та спорту

Тернопільської ОДА,

Тернопільський обласний центр фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх”

закликає ВАС  та ВАШИХ ДІТЕЙ завжди бути у відмінній спортивній формі та ЗАПРОШУЄ УСІХ взяти активну участь у благоустрої спортивних майданчиків

за місцем  проживання вашої родини !

„Спорт для всіх – спільна турбота!”

Вибір читачів за тиждень

Відео