Тернопіль увійшов в ТОП-5 найбільш музичних міст України

Географія учасників шостого сезону головного вокального проекту «Голос країни» охоплює весь світ. Підкорювати серця української публіки і музичних професіоналів «платинового» тренерського складу - Івана Дорна, Потапа, Тіни Кароль та Святослава Вакарчука - приїхали вокалісти з Європи, Азії, Африки і навіть Америки.

Багато іноземних вокалістів приймають участь в українському проекті, оскільки вважають, що саме тут їхню творчість і талант зможуть гідно оцінити, повідомляє «1+1».

Проте за підсумками минулих випусків проекту, українці все ж виправдовують звання однієї з найбільш співочих націй в світі. На екваторі «сліпих прослуховувань» можна відзначити, що українські таланти складають більшу частину учасників «Голосу країни».

Серед них - вокалісти з усіх регіонів нашої країни. Багато хто приїхав з самої глибинки, отримавши шанс виступити перед «платинової четвіркою» тренерів і випробувати свої здібності і талант. Більше 30 міст України представлені учасниками на «Голосі країни-6». Безсумнівним лідером за кількістю виконавців, які вийдуть на сцену на етапі «сліпих прослуховувань» в цьому сезоні, є Київ - більше 30 талантів зі столиці борються за можливість потрапити до команди зіркових тренерів. Слідом за ним йдуть Дніпропетровськ, Одеса, Миколаїв і Тернопіль, які можна сміливо назвати одними з найбільш музичних міст України.

«Кастинг в Миколаєві був одним з найуспішніших. Туди приїхали вокалісти з Одеси, Херсона та інших міст. Жителі півдня взагалі дуже талановиті. Ми відібрали 65% вокалістів з тих, хто прийшов того дня», - згадує попередні кастинги музичний продюсер проекту Руслан Квінта.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео