Напад на депутата у Тернополі

Група чоловіків спортивної статури витягнула з гурту та намагались затягнути у кабінет депутата міськради Наталію Паньків. Жінці погрожували, стверджує її помічник. Наразі депутат у лікарні – імовірний гіпертонічний криз. Згодом вона звернеться до правоохоронців.

Свідком інциденту стала і сама помічниця. Вона каже, що серед чоловіків вони упізнали Віталія Цимбалюка та Василя Сидорка повідомляє  20minut.

– Вони намагались затягнути її в кабінет, – каже вона. – Звучали прямі погрози. Ситуацію врятувало те, що на з’ясування стосунків почало зглядатись все більше і більше людей.

Причини такої поведінки пана Цимбалюка стосовно депутата, як каже помічниця, абсолютно незрозумілі. Однак, припускає, що це може бути якось пов’язано з депутатською діяльністю пані Паньків.

– Наразі з нею працюють лікарі, – додає пані Лілія. – Зараз насамперед слід подбати про здоров’я. Бо підскочив тиск, імовірно – гіпертонічний криз. Ну, уявіть собі – нікого поряд нема, нас було тільки двоє і тут починає тебе тягнути кудись група чоловіків.

Кореспондент «20 хвилин» зателефонувала до помічника Віталія Цимбалюка, оскільки його телефону ми не маємо. Помічник відповіла, що повинна спершу проконсультуватися з ним самим, а тоді перетелефонує.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео