Красуня з Тернополя бореться за участь у телешоу

22-річна тернополянка Ольга Росоха сходинка за сходинкою підкорювала конкурси краси, у 2014-му стала переможницею національного конкурсу «СтудМіс України». Тепер же дівчина «замахнулася» і пробує свої сили у проекті «Супермодель по-українськи».

Про це вона розповіла на своїй сторінці в соцмережі і просить підтримати її в онлайн голосуванні, що проходить на сайті «Нового каналу». Та з дівчат, яка здобуде найбільшу підтримку стане однією з 30-ти учасниць популярного шоу, пише сайт Тернополяни.

Ось як коротко охарактеризувала себе претендентка з Тернополя:
«Ріст 173, параметри: 88/60/90. Люблю подорожувати, дізнаватись щось нове та корисне для себе. Протягом 10 років професійно займалась легкою атлетикою.

Попри навчання в університеті, захоплювалась та брала участі в місцевих показах, рекламних фотосесіях та конкурсах краси, де неодноразово ставала переможницею. Одне з найбільших моїх досягнень у сфері конкурсів краси, є перемога на поетапному конкурсі між студентками усієї України: СтудМіс України 2014р», — розповідає про себе красуня.

Оля говорить, що любить здорову конкуренцію і готова працювати по-максимуму заради перемоги у проекті «Супермодель по-українськи». Додамо, що дівчина декілька років тому вже брала участь у схожому реаліті-шоу «Міс Галичина», який за форматом значно скромніший за шоу на «Новому каналі». Окрім титулу «СтудМіс України 2014» Ольга Росоха перемагала на «Міс Бомба», «Міс університету» (ТНЕУ) та «СтудМіс Тернополя».

Проголосувати за нашу землячку можна, авторизувавшись через соцмережі за посиланням:model-kasting.

Вибір читачів за тиждень

Відео