В Тернополі злодій-рецидивіст викрав з магазину 147 гривень, шоколадку та пляшку горілки

Працівники Управління поліції охорони в Тернопільській області затримали злодія-гастролера, який посеред ночі проник до зачиненого магазину.

Близько другої години ночі в Тернополі на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони в Тернопільській області надійшов сигнал «Тривога»: спрацювали засоби охоронної сигналізації в продуктовій крамниці мікрорайону «Центр».

На місці події поліцейські охорони затримали 45-річного жителя Львівської області. Виявилося, що в минулому він вже неодноразово притягувався правоохоронцями до кримінальної відповідальності за крадіжки.

Цього разу зловмисник, щоб знову «підзаробити» у звичний для себе спосіб, подався на злочинні «гастролі» до Тернополя. Обравши продуктовий магазин, чоловік розбив вікно і таким чином потрапив досередини. В магазині він «розжився» плиткою шоколаду, пляшкою оковитої та грошима – зловмисник дістав з касового апарату 147 гривень та не знехтував навіть копійками. До слова, поласувати краденим алкоголем та шоколадом чоловік вирішив прямо в магазині.

Наразі затриманий на «гарячому» злодій-гастролер перебуває під вартою. Щодо нього відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Управління поліції охорони в Тернопільській області

Вибір читачів за тиждень

Відео