На «Файному місті» виступить 25 іноземних гуртів

Два туристи на одного тернополянина очікують під час проведення фестивалю «Файне місто».  Для публіки виступатимуть 25 іноземних гуртів, розповіли організатори під час зустрічі з тернополянами в книгарні «Є» 31 березня.

- Серед хедлайнерів – швецький  музичний гурт Pain, - розповідає один з організаторів Володимир Пасяка. –У нього є спільний проект з Rammstein. Загалом 2/3 програми – це нові виконавці.

Проведуть фестиваль традиційно 7-10 липня. Цього року він відбуватиметься вчетверте. Локацію залишили минулорічну – територія тернопільського аеропорту.

- Окрім списку виконавців, ми значну увагу приділяємо культурному аспекту. Навіть ті, хто не є шанувальниками виконавців, відвідають фестиваль заради атмосфери, - додає співорганізатор Рустам Ергешов. – Лозунг фестивалю – «Територія вільних людей». І ми його хочемо запустити в повітря під час проведення.

Організатори обіцяють, окрім 3 головних сцен, додаткові сцени на новій локації – Амфітеатр. Там буде діяти літературна сцена, лекційна зона, театральна сцена та нічний кінотеатр. Також буде нова сцена, на якій можна поєднати культурний відпочинок із саморозвитком.

Детальнішу інформацію можна дізнатись у групі фестивалю - Файне місто.

Катерина БОЙКО

Фото, відео автора

Вибір читачів за тиждень

Відео