На Віденському балу найкраще станцювали вальс медики (фото, відео)

Віденський бал цього року зібрав близько 700 відвідувачів. Дебютували у танцях студенти трьох вишів міста.

Танцювальну вечірку у Тернополі провели 31 березня.

- На бал завітало близько 600 гостей. Решту – це учасники, якими є студенти, танцювальні колективи та музиканти оркестру, - каже співорганізатор заходу директор журналу  CITYLIFE Тетяна Шершун. - Віденський бал такого формату проводимо у Тернополі вперше. Ідея належить Євгенію Грабасу. Ми її підтримали та допомогли втілити в життя. У майбутньому хочемо зробити цю вечірку всеукраїнською.

Учасниками балу були студенти педагогічного та медичного університетів та інституту соціальних та інформаційних технологій. Вони готувались до показових виступів у своїх закладах протягом трьох місяців.

-  Студенти загорілись цієї ідеєю. Проводили репетиції, підбирали костюми, - каже викладач педагогічного університету Марія Бойко. – Ми усім колективом підтримуємо таку ініціативу. Спробуємо сьогодні пройти уроки вальсу. Зі мною прийшла також дочка Наталя. Можливо, в майбутньому вона буде вже учасницею Віденського балу.

Атмосферу свята задавали танцювальні колективи «Альянс» та «Перлина». Навчитись та спробувати танцювати вальс міг кожен відвідувач балу.

Під час дійства обрали найкращі пари. Королем та Королевою Віденського балу стали студенти медичного університету.

Катерина БОЙКО

Фото, відео автора

 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео