Чергова крадіжка на Тернопільщині

З заявою про крадіжку до правоохоронців Бучацького відділення поліції звернулася жителька села Жизномир. Жінка розповіла, що з продуктового кіоску невідома вкрала її сумку, у якій знаходилися понад дві тисячі гривень. Правоохоронці оперативно розшукали злодійку.

Як повідомив начальник Бучацької поліції Сергій Гаврилюк, до злочину виявилася причетною мешканка Чортківщини. Жінка вже неодноразово потрапляла в поле зору правоохоронців за скоєння майнових злочинів. До райцентру приїхала у пошуках наживи.

До продуктової ятки зловмисниця підійшла нібито купити овочів. Продавець вже збиралася закрити кіоск, однак жінка набрала цілий пакет овочів та попросила зачекати поки підійде донька розрахуватися за продукти. Допоки жінка заносила ящики з товаром до кіоску, злодійка помітила на прилавку сумку продавчині. Схопила її та непомітно втекла. Жінка одразу помітила пропажу та поспішила в поліцейське відділення. Поліцейські кинулися на пошуки. Злодійку впіймали у місцевому парку. Та якраз перераховувала викрадену готівку. У скоєному зловмисниця зізналася.

За фактом крадіжки відкрите кримінальне провадження. Працівники поліції перевіряють причетність підозрюваної до скоєння низки аналогічних злочинів на території району. Триває слідство.

Сектор комунікації головного управління національної поліції а Тернопільській області

Вибір читачів за тиждень

Відео