Тернополянин став найстаршим членом клубу лисих (фото, відео)

Двоє тернополян приєднались до міжнародного клубу лисих чоловіків. Вони урочисто склали присягу в клубі «Лисий» 2 квітня. Батько власника закладу – 73-річний Станіслав Ковальчук – став найстаршим членом клубу в Україні.

Ще чотирьом новим учасникам квитки члена клуба лисих вручив керівник філіалу Олег Борийчук.

Він розповів про умови випробувального терміну перед отриманням членства.

- Буває, що кандидатів так і не приймаємо в клуб. Адже людина має відповідати девізу – «Лисі допомагають один одному», - каже Олег Борийчук. – Клуб створювали для діяльності, яка компенсує вади зовнішності. Ми допомагаємо тим, які мають проблему втрати волосся внаслідок певних захворювань.

Одним із прикладів став випадок із хлопчиком із проекту «Голос країни», хворим на алопецію (випадіння волосся, - прим.ред.).   Завдяки підтримці учасників клубу лисих він перестав постійно носити головний убір і повірив у своє майбутнє.

- Багато у цьому напрямку зробив вінничанин Артем Тихевич. Він відомий як переможець проекту «Феномен», а від сьогодні стає повноправним членом клубу лисих, - додає Олег Борийчук.

У новому клубі «Лисий», що найближчим часом відкриють у Тернополі, учасники спільноти обговорюватимуть плани своєї діяльності.

- Ці люди приносять світло іншим. Це не організація для збагачення. Тут навпаки можна віддати і поділитись, - ділиться враженнями Станіслав Ковальчук (який є чемпіоном області серед ветеранів з більярду і художником, - прим.ред.).

До слова, 2 квітня у заклад прийшли тернополяни, які бажають приєднатись до клубу лисих. Також учасники спільноти інколи самі пропонують членство.

- Василь Вірастюк одразу прийняв нашу заявку. І швидко довів, що він достойний із кандидата перейти у статус учасника клубу, - додає Олег Борийчук. – А Влад Яма запрошення проігнорував. Плануємо також запропонувати членство меру Тернополя.

Катерина БОЙКО

Фото, відео автора

Вибір читачів за тиждень

Відео