Відома волонтерка запрошує Тернополян розфарбовувати писанки

17 квітня на Театральному майдані відома волонтерка Ліля Мусіхіна проводитиме Передвеликодній ярамарок. На ньому Тернополяни розфарбовуватимуть писанки, пектимуть медяники та робитимуть віночки. Про це, у своїй соціальній мережі facebook повідомляє Ліля.

" Всіх, хто бажає долучитись до нашої спільної справи, запрошуємо 17квітня на Театральний майдан. Будемо проводити Передвеликодній ярмарок.
Великих амбіцій не маємо. Трохи напечемо медяників, трохи розпишемо писанок. Трохи віночків. Ще щось напридумую.
Чому я не перестаю це робити? Ну, по-перше, стоїть питання ремонту авто, "вбитого" під час евакуації хлопців із поля бою. НА машині було врятовано сім чоловік. Звісно ж, напівпасажир, перетягнувши на собі ватагу хлопців з повними БК та в броні на швидкості 200 км/год по ямах сказала господарю все, що про нього думає, і тепер вперто відмовляється їздити. Їй абсолютно плювати, що за людськими мірками їй би дали орден героя.
По-друге, "висить" незакритий борг за машину для групи нашого Юрки (Герої не вмирають!). По-третє, просять купити 9 пар берців, а грошей у нас - "0 цілих і 0 десятих".
Якось мусимо всьому дати раду.
За те, що вчора залишалось у касі, + 2.600 грн, які нам передали організатори Відленського балу, вже вчора були придбані полешені бронеплатисни для "Альфи".
Якщо хтось має бажання долучитись своїми виробами та ідеями - зголошуйтесь.
А я - знову писати писанки і жебрати яйця на медяники.
У мене ще є 15 днів. Мушу встигнути. Долучайтесь."

Вибір читачів за тиждень

Відео