Об'єднання Тернопільського пенсійного фонду

У Тернополі об’єднали два управління Пенсійного Фонду – міське та районне. У результаті злиття утворилася нова структура - Тернопільське об’єднане управління ПФУ Тернопільської області. Зміни відбулися суто в частині організації роботи, тому на якість обслуговування клієнтів вони не вплинуть, зазначають працівники управління.

Реорганізація має на меті покращити якість управління у пенсійній системі, а також ефективно та економно витрачати людські, матеріальні та фінансові ресурси Пенсійного фонду.

Для жителів Тернопільського району фахівці з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій, а також відділу обслуговування громадян, які виконують функції з прийому заяв про призначення та перерахунок пенсій, видачі відповідних довідок, пенсійних посвідчень, надання консультацій з пенсійних питань, працюватимуть і надалі в тих самих приміщеннях, що й до об’єднання – на вул. М. Кривоноса, 1 (мікрорайон «Дружба»). Платники (фізичні та юридичні особи), які зареєстровані в Тернопільському районі, відтепер будуть обслуговуватись за адресою вул. Руська,17. Обслуговування осіб, які перебували на обліку в міському управлінні Пенсійного фонду України, залишається без змін, - за адресою Майдан Волі, 3 (відділ обслуговування громадян) та вул. Руська,17.

- Тернополянам та жителям району не варто хвилюватися, а для отримання сервісу з питань пенсійного забезпечення потрібно звернутися до спеціаліста відділу обслуговування громадян за вищезазначеними адресами, – каже завідувач сектора організаційно-інформаційної роботи УПФУ в м.Тернополі, повідомляє gazeta1.

Вибір читачів за тиждень

Відео