Взяли під варту підозрюваного у вбивстві в Заліщиках

В ніч з 30 на 31 березня в одній з квартир райцентру Заліщики правоохоронці знайшли обезголовлений труп 67-річного пенсіонера. За підозрою у вчиненні вбивства затримали 41-річного місцевого мешканця. Він перебуває під вартою.

За словами старшого слідчого ГУНП в Тернопільській області Андрія Дзюрбеля, злочин стався на квартирі підозрюваного. Як встановили правоохоронці, пенсіонер винаймав житло у заліщанина, повідомляє «Досьє 102».

- Мотиви злочину встановити важко, – каже Андрій Дзюрбель. – Свідків кривавої розправи немає. Проте відомо, що господар квартири страждає на психічне захворювання. Під час обшуку слідчі виявили в його помешканні чимало відеопродукції зі сценами фізичного насилля.

Нагадаємо, поліцейські, які виїхали на виклик, застали жахливу картину. На підлозі в одній із кімнат виявили обезголовлений труп пенсіонера. Голова лежала у сміттєвому поліетиленовому пакеті в коридорі.

Кримінальне провадження розпочато за частиною першою статті 115 ККУ. Призначено чисельні експертизи. Триває досудове розслідування.

Вибір читачів за тиждень

Відео