Будівельна компанія "Матла" дозволяє мешканцям самостійно розпланувати власну квартиру

В Тернополі почали впроваджувати новітній напрямок у плануванні житла, який вже давно здобув популярність в Європі.

На досвіді й прикладі європейських країн будівельна компанія "Матла" споруджує житлові комплекси, не застосовуючи несучих конструкцій. Будинок зводять на суцільних плитах, які тримаються на колонах. Тому є змога розпланувати об’єкт у будь-який спосіб, дотримуючись норм.

Великої популярності набувають так звані квартири-студії, у яких в одному приміщенні об’єднані кілька кімнат: кухня – вітальня – спальня. Завдяки меншому об’єму квартири, яку ми купуємо, маємо кімнати більшої площі, а отже – більше варіантів раціонально її використати. При створенні такого інтер’єру стіну між кухнею і вітальнею повністю або частково зносять, а для відділення однієї функціональної зони від іншої пропонують різні варіанти: встановлення перегородок, розсувних ширм, скляних бар’єрів, застосування різного кольору шпалер, підлоги тощо.

Директор будівельної компанії Андрій Матла каже:

«Найзручніше об’єднувати кухню і вітальню. Однак основна перевага – це можливість втілити власний проект за допомогою дизайнера. Ще під час будівництва власник приміщення може узгодити деталі планування своїх кімнат з архітектором і внести відповідні зміни».

Як бачимо, компанія йде в ногу з часом і дає змогу кожному власникові довільно керувати своїми «квадратами» за економічно вигідну ціну, а не дивитися на довгі коридори, глухі стіни і маленькі кімнати.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео