Цієї неділі тернопільські пластуни святкуватимуть

Кожен з нас має різне уявлення про здоров’я і, тим паче, як про нього дбати: хтось – правильно харчується, хтось – щодня робить зарядку, хтось – дбає про духовне здоров’я… І лиш пластуни знають як робити це правильно! А 10 квітня 2016 року Божого про це ще й розкажуть, покажуть, доведуть, проспівають, зроблять, викарбують, зіграють і навіть намалюють!

Тому бери швиденько свій смартфон до рук і телефонуй всім-всім та повідом про cвяткування Дня Першої Пластової Присяги 2016 “Плекатиму силу і тіла і духа!” А ще краще одразу долучайся до нас на Фейсбуці, збирай друзів та заповнюй форму зголошення, пише plast.

Місце зустрічі змінити неможливо, тому збір учасників відбудеться 10 квітня 2016 року Божого о 9.00 за адресою: м. Тернопіль, вул. Федьковича, 11! А далі вже традиційним вимаршем вулицями міста, пластуни Тернопільської станиці дістануться Катедрального Собору, де разом молитимуться. Свята Літургія відбудеться о 10.15. А на Театральній площі о 12.15 ми разом відкриємо наше свято.
На ДППП 2016 передбачені розваги для всіх і кожного, тому з 13.30 до 17.30 будуть діяти активітети. Провід заходу обіцяє зробити цей час незабутнім, оскільки ви зможете перевірити свою гнучкість, певним чином витривалість, особливість складу розуму, сталеві м’язи, вправніть золотих рук, орлину точність блакитних очей, перевтілення, впевненіcть в собі, стресостійкість та рівень власного екстриму!

Під час проведення активітетів у парку Шевченка діятиме Пластове містечко та Ярмарок, на який ласкаво просимо усіх пластунів, батьків, друзів і всіх незнайомих нам тернополян!

А о 18.00 розпочнеться справжня пластова ватра з найбільшим розмаїттям пісень, музики та ігор!
Для всіх любителів Instagram-у та просто для любителів зафіксувати класні моменти діятимуть різні конкурси з чудовими подарунками!
Слідкуйте за новинами та не пропускайте найменших деталей!

Якщо виникнуть запитання – звертайтесь:

Комендант заходу ст.пл.вірл. Оксана Липова, Ls – 097 185 63 26

писар – ст.пл. Юля Водяна, Ls – 097 849 08 00, 093 830 51 49

Ми чекаємо на Вас! До зустрічі на ДППП 2016!

з любов’ю і повагою, провід заходу!

Вибір читачів за тиждень

Відео