У аваріях на Тернопільщині троє людей отримали травми

П’яний водій не впорався з керуванням в обласному центрі. 5 квітня в Тернопільський відділ поліції надійшло повідомлення про те, що на Збаразькому кільці водій у стані алкогольного сп’яніння на автомобілі “Нісан” заїхав на газон.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили, що порушник – це мешканець Івано-Франківська, 1986 року народження. За попередньою інформацією, водій дійсно перебував напідпитку і не впорався з керуванням. В результаті – виїхав на газон та отримав тілесні ушкодження. Автівку помістили на арештмайданчик, а у водія взяли кров для перевірки на вміст алкоголю, повідомляє «Досьє 102».

До лікарні із здавленням м’яких тканин лівої стопи, пошкодженням зв’язок лівого гомілково-ступеневого суглобу за меддопомогою звернулася неповнолітня учениця 7-го класу, мешканка села Острів Тернопільського району. Травми дівчина отримала близько 17:00 5 квітня у дорожньо-транспортній пригоді.

Аварія трапилася на перехресті вулиць Живова-Шептицького. За попередньою інформацією, її збив автомобіль “Опель-Вектра” зеленого кольору. Після автопригоди водій з місця ДТП втік. Правоохоронці розшукують винуватця.

Повідомлення про травмованого у автопригоді надійшло в місцеве відділення поліції від чергового лікаря Збаразької лікарні. До них за допомогою звернувся п’ятдесятидев’ятилітній збаражчанин. У чоловіка медики діагностували перелом лівого гомілкостопу.

За словами потерпілого, йому на ногу наїхав автомобіль “Шкода-Октавія”. Його не госпіталізовували – після надання меддопомоги відпустили додому.

По усіх аваріях триває слідство.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео