Злодії обкрадають дачні будиночки

Металобрухт, речі домашнього вжитку, секції огорожі крадуть на Тернопіллі любителі нажитися на чужому майні. Головна умова – легкий доступ до наживи, тому обкраденими ризикують бути будинки, в яких тривалий час ніхто не мешкає.

З господарства, що в селі Залужжя Збаразького району, яке належить тернополянину, злодій поцупив п’ять рулонів металевої сітки. Нею господар планував огородити обійстя. Збитки потерпілий оцінив у дві тисячі гривень, повідомляє "Досьє 102".

Секцію металевої огорожі, чавунну плиту та інші металеві речі поцупили із приватного господарства на Лановеччині. Власниця навідується туди зрідка, тому крадіжку помітила не одразу.

А на Бережанщині здобиччю стали металева ємність та газовий балон. Господиня підозрює, що злодій навідався на її подвір’я у період з листопада минулого року до березня цього. Саме тоді її не було за місцем проживання.

Усіх трьох крадіїв поліцейські розшукали. За свої діяння вони понесуть відповідне покарання.

Власників дачних будиночків поліцейські застерігають: якщо хочете вберегти своє майно, подбайте про надійні замки на вхідних дверях та попросіть сусідів наглянути за обійстям.

Вибір читачів за тиждень

Відео