Тернопіль вкотре доводить своє звання «Студентської столиці»

У Тернопіль на «Інтелектуальну битву університетів» приїхали студенти з різних куточків України.

7-8 квітня у нашому місті триває «битва» студентів за звання кращих інтелектуалів України. Організатором заходу виступила громадська організація «Молодіжне об’єднання «Файне місто», - розповідає координатор Юлія Ковальчук. Подія відбувається уже вдруге в Тернополі. Минулого року у «битві» брали участь лише команди тернопільських університетів. На цей раз захід відбувається на всеукраїнському рівні.

Також Юлія поділиться секретами підготовки:

- Це було насправді важко, тому що знайти контакти учасників з інших міст, а також узгодити з ними всі організаційні питання – складно. Але незважаючи на все, сьогодні приїхали всі, кого запрошували, у всіх гарний настрій.

На заході представлені команди з наступних міст: «Linqua Latino» м. Київ, «Єдині» м. Запоріжжя, «Філологи» м. Дніпропетровськ, «Леви знань» м. Львів, «Фармацевти» м. Харків, «Агенти ШО» м. Черкаси, «ТТБ ПОК» м. Тернопіль та вільні гравці.

- Очікуємо хороших вражень, нових знайомств та гарно провести час. Приїхали багато людей з різних міст України, нове спілкування, знайомства та враження. Будемо бачити рівень підготовки інших команд з інших міст, - розповідає Тарас Мороз, координатор команди Тернопільського медичного університету.

- Приїхали сюди, щоб познайомитись з студентами з інших міст, в майбутньому можливо будемо проводити спільні проекти. Також дуже хочемо побачити Ваше місто, познайомитись з ним поближче, - зазначила Анастасія Клеветенко, студентка Київського політехнічного інституту.

- Коли я дізнався, що «битва» відбувається в файному місті Тернополі, я звичайно сказав: «Так». Львів – культурна столиця України. Тож ми сподіваємось гарно з вами відпочити, з задоволенням провести час та познайомитись з новими людьми, - розповів Роман Девіняк, м. Львів.

Сьогодні організатори вже провели представлення команд, тренінг «Ефективне командоутворення», і ще планується проведення ігор: Cash Flow, мафія, шахи, крокодил, джанга, Mind Game та тренінг «Як включити у собі лідера».

Команду переможця буде визначено завтра, проте сьогодні будуть підбиті перші результати.

Даяна КОСТЕНЧУК

 

Вибір читачів за тиждень

Відео