Даша Добринська: «Музика дарує нові можливості»

Тернопіль – маленьке місто, але дуже співуче й талановите. Про те, як можна себе реалізувати в музиці, незалежно від того, де живеш – у мегаполісі чи провінційному містечку, ділиться думками з читачами «ВЖ плюс» солістка гурту Atlantic Gardens Даша Добринська.

Atlantic Gardens – звучить загадково

Автором назви гурту є наш ритм-гітарист Вадим Булик. Він вважає, що така комбінація слів містить у собі якусь абстракцію та водночас, почувши її, у людей починає «грати» уява, повідомляє «Вільне життя».

Кожна творчість збирає свою аудиторію

Неможливо стверджувати, що наша творчість подобається усім. Кожному до душі щось своє. Нав’язуватись ми не хочемо та й сенсу в цьому немає ніякого. Слухати нас чи ні – вибір кожного. У нас же сформувалась своя аудиторія – вона невелика, але й це вже успіх.

Насправді публіка всюди надзвичайна. Не було ще ні одного концерту, де б нас зустрічали непривітно. Маємо великі надії, що з часом, працюючи над новими піснями, наша творчість запалить ще не одне серце.

Музика як стиль життя

Нас надихає бажання творчо розвиватись, відкривати щось нове для себе. Усі ми – студенти, в усіх є особисте життя. Навчанню, як і музиці, потрібно приділяти багато часу. Проте ми займаємось тим, що нам справді подобається, тому стараємось це вміло поєднувати. Буває й таке, що на репетиціях чи навіть у дорозі на концерти в нас з’являється час для навчання.

Творчість – можливість відкрити у собі щось нове

Після того, як у моєму житті з’явились музика, я почала дивитись на речі дещо під іншим кутом. Стала відповідальнішою та серйознішою, більш цілеспрямованою. Часу на будь-які скарги чи істерики немає. Навпаки – під час концертів з нами завжди трапляються якісь кумедні випадки.

Мрії

Говорячи про музичні мрії, в нас є ще багато роботи для їх реалізації. А щодо особистих сподівань, то кожен старається втілювати в життя їх самостійно і поступово.

Знайдіть себе

Читачам хотілося б побажати завжди пробувати себе в чомусь новому. Шукайте те, що приносить задоволення. А якщо ви вже це знайшли, тримайтесь за справу міцно, адже так мало речей, які дарують нам радість. Бережіть кожну мить!

ДОВІДКА. Atlantic Gardens – молодий тернопільський гурт, заснований у січні 2014 року. у березні 2015-го випустив дебютний альбом під назвою «The Melancholy’s Bloom».

Склад колективу: Даша Добринська – солістка, Вадим Булик – ритм-гітар і бек-вокал, Антон Кривцун – соло-гітара та клавішні, Макс Тимошів – бас-гітара, Ігор Осадчук – ударні.

Детальніше про колектив можете прочитати в публікації “Кавер-хвиля Atlantic Gardens”.

Записала Ольга КОРІНЬ

 

Вибір читачів за тиждень

Відео