Тернопільські чиновники разом із студентами долучились до Всеукраїнського місячника «Спорт для всіх - спільна турбота» (фото)

Працівники Департаменту сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Тернопільської ОДА, Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення  «Спорт для всіх» та ФСТ «Динамо» долучилися до Всеукраїнського місячника «Спорт для всіх -  спільна турбота».

Допомогу в облаштуванні місць для занять фізичною культурою і спортом надавали і волонтери Тернопільського національного педагогічного університету ім. В. Гнатюка, які фарбували спортивні споруди для занять фізичною культурою. Адже мешканці навколишніх будинків із задоволенням вправляються у підтягуванні на поперечині, згинанні та розгинанні рук в упорі лежачи та в упорі на паралельних брусах.

Подібні суботники з облаштування місць для занять спортом проходять у великих та малих містечках Тернопільщини, зокрема в Гусятинському, Шумському, Чортківському та Теребовлянському районах.

Організатори закликають усіх мешканців Тернопільщині долучитись до проведення Всеукраїнського місячника «Спорт для всіх - спільна турбота» на своїх територіях - біля будинків,у парках і скверах, там, де проживаєте Ви та Ваші  діти. Облаштовуйте місця для занять фізичною культурою та спортом та займайтесь на здоров’я!

 

Вибір читачів за тиждень

Відео