Чемпіонка Європи покаже тернопільським школярам майстер-клас

До тернопільських п’ятикласників у школу №20 завітала чемпіонка Європи Ольга Чорна. Разом зі своїм тренером вона поділилася секретами успіху та розповіла про багато цікавих історій про шлях до перемог.

Зустрічі зі спортсменами для школярів організовує Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення у рамках проекту «Крок до успіху».

Олена Чорна – майстер спорту з гандболу, чемпіонка Європи серед студентів, чемпіонка України з класичного та пляжного гандболу. Разом зі своїм тренером Володимиром Лобуром розповіли про особливості гандболу та секрети власного успіху.

Дітлахи ставили безліч запитань, роздивлялися грамоти, медалі та кубки. Не обійшлося і без селфі.

 

Особливо школярів зацікавили особливості гандболу та чим він відрізняється від футболу. Спортсменка запросила п’ятикласників та усіх охочих на майстер-клас та пробну гру, повідомляє «Тернопіль».

У Тернопільському міському центрі фізичного здоров’я населення переконані, що такі зустрічі позитивно впливають на дітей, їхній вибір вести здоровий спосіб життя. Діти починають більше рухатися, дбати про свій організм та ставити цілі.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео