Ольга Сумська розповіла тернополянам про талісман успіху

«Секрети краси та любові» привезла на відкриття тернопільського жіночого бізнес-клубу Ольга Сумська. Під час прес-конференції 15 квітня акторка поділилась своїм головним талісманом успіху, яким є молитва.

- Не уявляю, як розпочати зйомки без молитви. Усі інші талісмани чи ритуали – неефективні, -  каже Ольга Сумська. – І звичайно ж, мають бути мрії та дії для їх досягнення. Без нашої ініціативи нічого не відбудеться. І відомий акторка, і студент-практикант повинні завжди підтверджувати свої вміння новою роллю. Виклики роблять нас живими.

Акторка вміло включає у свій графік написання книг та виконання обов’язків дружини і мами.

- Інколи щось не встигаєш – це трапляється з кожним. Бувало, що і борщ готувала у вечірній сукні. А бувало, що на заміну по кухні виходив чоловік, - зізнається Ольга. – Написання книг відбувається якось автоматично у вільний час. Одного разу після презентації «Секретів краси та любові» до мене підійшла жінка і розповіла про змінене життя після читання книжки. Заради таких випадків знаходжу і час, і сили для продовження справи.

Акторка вірить в реанімацію українського кіно та спільні вдалі проекти з росіянами.

- Російські актори продовжують зніматись у наших проектах. І деякі з них шанують усе українське. Тому в таких речах потрібно поводитись виважено, - продовжує вона. – Завдання актора – надихнути людей, підсилити їх віру. Це ми робимо під час виступів в зоні проведення АТО.

Гостям презентації жіночого бізнес-клубу Ольга Сумська прочитала лекцію на основі своєї книги. Вона також додала, що задумується над відкриттям власного бізнесу. Акторку цікавить створення колекцій суконь.

Приєднатись до клубу під назвою «Новація» може кожна тернополянка з активною життєвою позицією.

- Ми реалізовуємо різноманітні проекти. На часі – допомога дітям, батьки яких загинули в АТО, - каже президент «Новації» з Вінниці  Вікторія Рудоміна. – Для того, щоб вступити в клуб, не обов’язково займати керівну посаду чи мати великий бізнес.

Такі об’єднання уже діють у Львові, Житомирі та Вінниці, додає директор тернопільського представництва жіночого бізнес-клубу «Новація» Мирослава Денисюк.

- Є дві теми – заборонені для учасників клубу. Це політика і релігія, - згадує вона. – Усі інші проблеми ми будемо розглядати та впливати на їх вирішення.

Катерина БОЙКО

Фото,відео автора



 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео