Нерівна боротьба між односельчанами на Тернопільщині

Кримінальне провадження за фактом нанесення тілесних ушкоджень підволочиські правоохоронці розпочали щодо двох жителів села Новосілка. Маючи неприязні взаємини з сусідом, батько з сином під час чергової сварки завдали йому тілесних ушкоджень.

Конфлікти з 39-річним односельцем родина мала давно. Заставши одного разу його на власному обійсті, коли той намагався проникнути до літньої кухні, глава сімейства не став заявляти до поліції, та пробачити нахабства й злодійкуватості сусідові не зміг.

Непрощення й породило чергову сутичку. Цього разу сусіди зчепилися просто на вулиці. Двоє на одного – сили нерівні. В результаті 39-річний чоловік із травмами опинився в лікарні.

Поліцейських про подію повідомив черговий медик Скалатської центральної лікарні, коли в приймальне відділення із  забійною травмою грудної клітки та переломом ребра було доправлено жителя Новосілки.

Дані про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань і допоки кваліфіковано частиною першою статті 125 ККУ. Поліцейські чекають на висновки лікарів та судмедекспертів, від яких в  подальшому залежатиме  міра відповідальності підозрюваних - 43-річного батька та 20-річного сина.

Вибір читачів за тиждень

Відео