Про спортивну сферу Тернопільщини розповів Ігор Гоцул

Перший заступник Міністра молоді та спорту Ігор Гоцул окреслив актуальні питання у спортивній сфері Тернопільщини.

Робоча нарада під головуванням першого заступника Міністра молоді та спорту Ігоря Гоцула, начальника управління фізичної культури та спорту Тернопільської облдержадміністрації Віктора Мацикура та заступника голови Тернопільської облдержадміністрації Юрія Юрика відбулася у приміщенні ТОДА. У вказаному заході взяли участь представники фізкультурно-спортивних організацій, директори дитячо-юнацьких спортивних шкіл, а також голови районних державних адміністрацій,повідомляє sports.te.ua.

Урядовець окреслив актуальні проблемні питання та їхнє вирішення, а також підбив підсумки свого перебування на Тернопільщині. Зокрема, закцентував увагу на розробці стратегії для розвитку й самореалізації молоді, а також спортивних споруд в області, стан яких залишає бажати кращого.

- В умовах процесу децентралізації, яка зараз відбувається у країні, фінансування місцевих бюджетів збільшилося на 40%, - наголосив Ігор Гоцул. - Відтак необхідно робити все для розвитку спорту, в подальшому це гарантуватиме збереження здоров'я нації. 

Заступник голови ТОДА Юрій Юрик зазначив, що наразі є можливість збільшити фінансування галузі фізичної культури та спорту. Дане питання вирішуватиметься під час найближчої сесії обласної ради.

У форматі конструктивного діалогу присутні обговорили інші проблемні моменти, які стосуються розвитку спорту в області.

Вибір читачів за тиждень

Відео