У Тернополі пройшли змагання на Театральній площі (фото)

У Тернополі пройшла акція "Гарт твого майбутнього", де сотні школярів випробовували свої сили та гартували дух.

Діти зібралися на головній площі міста, щоб взяти участь у спортивних змаганнях, поспілкуватися з рятувальниками та військовими, а також започаткувати всеукраїнський патріотичний флешмоб. У заході брали участь учні загальноосвітніх шкіл Тернополя, педагоги, представники обласних організацій, а також військовослужбовці 44-ої окремої артилерійської бригади, пише Доба.

Акція «Гарт твого майбутнього» вже вп’яте відбувається у нашому місті. – Мета заходу — гарт мужності, честі, гідності майбутнього покоління.

- Ми хочемо навчити наших дітей любити свій край, поважати свою історію та вірити в майбутнє, в перемогу нашого народу над ворогамиговорить директор ТНВК Школа правовий ліцей №2 Інна Іванюк. 

Близько двох сотень дітей перетягували канат, стрибали на скакалці та вчилися переносити пораненого на швидкість.        

Під час акції "Гарт твого майбутнього" нагородили 32 кращих школярів міста за волонтерську діяльність, патріотизм, активну громадську позицію.

Учні вручили бійцям АТО листи на передову та синьо—жовтий стяг, який розписаний найкращими побажаннями. Усі разом заспівали гімн України до 25—ї річниці незалежності України  та передали естафету школярам Артемівська та Лисичанська.

Вже незабаром такі ж акції відбудуться у всіх українських містах.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео