На Тернопіллі махали кулаками односельці

За минулі вихідні поліцейські отримали близько десяти повідомлень про нанесення тілесних ушкоджень. З’ясовували взаємини за допомогою кулаків, як жителі Тернополя, так і мешканці районів області.

28-річний житель села Гнильче Підгаєцького району потерпів він кулаків односельця на власному господарстві. Травми, вочевидь, виявилися незначними, бо за медичною допомогою потерпілий не звертався, а от заяву у поліцейському відділення щодо 25-річного кривдника написав. Інформацію про даний факт правоохоронці зареєстрували в Єдиний реєстр досудових розслідувань із правовою кваліфікацією ч.1 ст. 125 ККУ.

Махав кулаками і 21-річний житель Козівщини. Під гарячу руку молодикові втрапила на рік молодша сусідка. Потерпілій дали направлення на проходження судово-медичної експертизи.

Від колишнього чоловіка-забіяки потерпіла 23-річна жителька Лановеччини. Жінка зателефонувала в районне відділення поліції й повідомила, що він наніс їй незначні тілесні ушкодження та забрав сумку. До прибуття поліцейських дебошир повернув сумку потерпілій.

Із підшкірною гематомою потилиці втрапила до лікарні 20-річнатернополянка. З’ясувалося, що чималий синець – справа рук чоловіка потерпілої. Ще одній жительці обласного центру про норов колишнього чоловіка деякий час нагадуватимуть забій і садна на тім’яній ділянці голови. Щодо обох заябіяк поліцейські відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 125 ККУ - умисне легке тілесне ушкодження.

Сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Тернопільській області

 

Вибір читачів за тиждень

Відео