Серійний злодій на вирок суду чекатиме під вартою

Тридцятирічного жителя села Великі Гаї правоохоронці Тернопільського відділення поліції підозрюють у вчиненні щонайменше трьох крадіжок. З приватного господарства зловмисник поцупив електроінструменти, з території місцевої школи – чавунні каналізаційні люки, а сільського парку – електричний кабель.

В біографії молодого чоловіка вже є судимість за майнові злочини. Але це не стало пересторогою. Молодик знову взявся за протиправне. Поліцейські встановили, що проникнення до приватного гаража жителя села Великі Гаї і викрадення чотирьох електроінструментів – справа рук 30-річного лиходія. Потерпіла від нього і сільська громада - з парку відпочинку «Гай Кобзаря» зловмисник викрав сорок метрів мідного кабелю. На п’ять тисяч гривень завдав крадій шкоди і місцевій школі. З території навчального закладу поцупив десять чавунних каналізаційних люків.

За усіма фактами розпочато кримінальні провадження. Дії підозрюваного кваліфіковано за статтею 185 Кримінального кодексу України. На вирок суду підозрюваний чекатиме в слідчому ізоляторі, адже, згідно рішення суду, як міру запобіжного заходу йому обрано тримання під вартою.

Сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Тернопільській області

tp.npu.gov.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео