На Тернопільщині відкрили третю поліцейську станцію

19 квітня у  Почаєві  запрацювала  третя в області поліцейська станція. Мешканці містечка та навколишніх сіл відтепер матимуть  можливість будь-якої пори доби звернутися за допомогою до правоохоронців, поліцейські працюватимуть у цілодобовому режимі. 

На поліцейській станції працюватимуть восьмеро досвідчених працівників поліції. Вони оперативно реагуватимуть на усі звернення громадян про скоєні злочини та правопорушення.

На відкритті була присутня керівник національної поліції, Хатія Деканоідзе. Вона вручила ключі від автомобілів представникам Почаївської поліцейської станції а також станцій у смт. Скалат та с. Байківці, де найближчим часом планують створити подібні станції. 

- Ми бачимо приклад співпраці поліції та місцевої територіальної громади. Думаю, що разом  зробимо все, щоб люди відчули, що поліція – це сервіс, який працює для них. Я знаю, що тут дуже багато туристів і я вірю, що ця поліцейська станція допоможе охороняти правопорядок , - запевнила Хатія Деканоідзе.

У підпорядкуванні правоохоронців буде дві машини, одна для патрулювання, інша машина швидкого реагування.  Голова облдержадміністрації Степан Барна побажав правоохоронцям сумлінно виконувати поставленні перед ними завдання і бути справжніми захисниками народу.

Нагадаємо, перша в Україні станція поліцейських відкрилася на Тернопільщині у Бучацькому районі, у селищі Золотий Потік, друга - у Вишнівці, Збаразького району.

Даяна КОСТЕНЧУК

Фото автора 

 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео