Тернополянам покажуть феєричну грузинську комедію

До Тернополя їде театр ім. Марії Заньковецької зі Львова. Цей театр був заснований ще у 1917 році, у перші дні становлення молодої незалежної держави, коли Україну та її столицю Київ залив справжній вибух національної художньої активності, в якому домінуючою була нова театральна заява.

У Тернополі вони презентують комедію-водевіль “Ханума” 17 травня о 19.00 год. 
Замовлення квитків за +38 (096) 724-1-726.

Сюжет “ХАНУМА” — класичний грузинський водевіль, написаний у 1882 році. Дія відбувається в Авлабарі — одному з районів старого Тифліса. Найголовніша сваха у місті — Ханума вмовляє збанкрутілого князя одружитися зі своєю нареченою — багатою, але вже немолодою і не дуже гарною Суліко. На її шляху з’являється інша сваха — Кабато, яка перешкоджає планам Хануми. Вона обмовляє Суліко, пропонує князю свою наречену — красуню Сону — дочку багатого купця Микича, повідомляє TernopilLive.

Ханума не збирається поступатися суперниці, тому вигадує інтригу, в якій все виходить так, як вона бажає. Адже сваха з таким стажем не могла не помітити, що молода дівчина Сона палко закохана в іншого — племінника князя Коте. Та Микич не хоче навіть чути про весілля молодих закоханих, бо все життя мріяв отримати князівський титул. Ханума ж, допомагаючи всім, сама того не очікуючи, також потрапляє у тенета кохання…

 

Вибір читачів за тиждень

Відео