Двоє пішоходів опинилися під колесами авто на Чортківщині

Повідомлення про аварію з потерпілими надійшло в Кременецький відділ поліції 21 квітня о 10:30 від фельдшера швидкої допомоги. Він заявив, що на автодорозі Кременець-Тернопіль, між селами Шпиколоси та Горинка Кременецького району, трапилася дорожньо-транспортна пригода. Є потерпілі.

У ході обстеження ділянки автопригоди правоохоронці встановили, що водій автомобіля “Пежо Партнер” зіткнувся із “ВАЗ-2121 Нива”, повідомляє “Досьє 102”.

В результаті аварії із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та забоями до лікарні потрапив кермувальник “Пежо”. Йому надали меддопомогу, але не госпіталізовували. Причини аварії встановить слідство.

На Чортківщині під колесами автомобіля опинилося двоє пішоходів. На місце аварії виїжджала слідчо-оперативна група. За попередньою інформацією, водій автомобіля “ГАЗ-24 “Волга” не обрав безпечної швидкості руху і збив двох пішоходів – п’ятирічного хлопчика та жінку 1983 року народження.

Обох потерпілих доправили до лікарні. У дитини забій голови та лівого коліна. У чортківчанки – закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку та забій тім’яної ділянки.

Правоохоронці взяли кров у водія, аби встановити ступінь алкогольного сп’яніння. Автомобіль на арештмайданчику. Триває слідство.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео