Маленькі тернополяни зі школи №3 здобули перемогу в «Іграх патріотів» (фото, відео)

21 квітня у фіналі спортивно-інтелектуальних змагань «Ігри патріотів» перемогли учні школи №3.

«Ігри патріотів» - пілотний проект, який проводить центр фізичного здоров’я населення у м. Тернополі.  Його започаткували у листопаді місяці минулого року.

- Ми проводили у всіх школах внутрішньо-шкілький етап, на першість навчального закладу. Будо залучено близько 600 дітей з 25 шкіл. Потім ми проводили загальні змагання минуло тижня. Зараз у нас уже фінал, - розповідає директор тернопільського міського центру фізичного здоровя населення Галина Федорович.

У фіналі взяли участь 7 команд: ТНВК №9 «Призер», ТЗОШ №28 «Соколи», ТСШ №7 «Патріоти», ТСШ №3 «Патріоти», ТНВК №15 «Олімпійська надія» та ТСШ №29 «Олімпійці».

У змаганнях приймали участь учні третіх класів. Команда складалась з 8 дітей - по 4 хлопчика та дівчинки. За звання найбільших патріотів міста боролись у наступних змаганнях: презентація, спортивні естафети та інтелектуальна вікторина.

На відкритті фіналу конкурсу був присутній гравець футбольного клубу «Тернопіль» Сергій Атласюк, який привітав учасників та побажав успіхів у змаганнях.

- В нашій школі кожних вихідних проводять безкоштовні заняття з фізичної культури. Ми готували наших діток як до спортивної частини змагань, так і повторяли вивчене у 2 і 3 класах, щоб підготуватись до вікторини. Щодо конкурентів, то команди – сильні, адже вони вже дійшли до фіналу, що було не так вже легко, - розповідає тренер команди-переможця, вчитель фізичної культури у школі №3 Любомир Бенцал.

Даяна КОСТЕНЧУК

Фото, відео автора

Вибір читачів за тиждень

Відео