У змаганнях з поліатлону першість вибороли працівники поліції охорони Тернопільщини

Змагання чемпіонату обласної організації ФСТ «Динамо» України з поліатлону за програмою змагань «Динаміада-2016» відбулися20 квітня. Понад двадцять учасників у складі семи команд колективів фізичної культури правоохоронних органів виборювали звання кращого спортсмена.

Чемпіонат проводився за програмою чотириборства: біг на 60 або 100 метрів, плавання на 50 або 100 метрів, біг на 1000 або 3000 метрів та стрільба з пневматичного пістолета. За підсумками всіх забігів визначались переможці у загальнокомандному заліку, повідомляє «Досьє 102».

Абсолютну перемогу здобули спортсмени Управління поліції охорони в Тернопільській області. Срібло дісталося команді працівників Головного управління Нацполіції краю, а бронзу завоювали спортсмен з Управління Державної служби надзвичайних ситуацій у Тернопільській області.

Переможцями змагань у свої вікових групах стали: Даньків Руслан – капрал поліції Управління поліції охорони в Тернопільській області (вікова група чоловіків 18-39 років), Сабатюк Василь – старший сержант поліції Управління поліції охорони в Тернопільській області (вікова група чоловіків 40-49 років), Головата Людмила – оператор Управління поліції охорони в Тернопільській області (вікова група жінок 18-39 років) та поліцейський Юрій Музика (вікова група чоловіків 40-49 років).

Отримавши кубок переможців, начальник Управління поліції охорони Тернопільщини Олег Іващенко подякував своїй команді і зазначив, що фізична підготовка та спорт – невід’ємні атрибути кожного правоохоронця. Працівники поліції, які займаються охороною громадського порядку, забезпеченням безпеки громадян, мають бути фізично здоровими та витривалими.

Переможців та призерів змагань начальник Головного управління Національної поліції в Тернопільській області Олександр Богомол нагородив кубками, дипломами та грамотами обласної організації «Динамо».

Вибір читачів за тиждень

Відео