Жорстоке та безжальне вбивство на Тернопільщині

Нелюд відрізав нещасному голову й, намагаючись позбутися слідів злочину, замотав її у пакет для сміття і хотів викинути, але не встиг.

У Заліщиках 41-річний орендодавець жорстоко вбив 67-річного чоловіка, який винаймав у нього кімнату. Перед смертю потерпілий ще встиг викликати правоохоронців, але коли вони приїхали, було вже пізно. Нелюд відрізав нещасному голову й, намагаючись позбутися слідів злочину, замотав її у пакет для сміття і хотів викинути, але не встиг. Його затримали правоохоронці, - пише Нова Тернопільска газета.

Оперативники, які прибули на місце події, вбивцю затримали й вилучили знаряддя вбивства – кухонний ніж, а під час обшуку в його квартирі знайшли багато відеодисків зі сценами жорстокого фізичного насильства. За попередньою інформацією, він страждає на психічні розлади, а тому призначено ряд експертиз. Не можуть правоохоронці наразі встановити й мотиви вбивства, але припускають, що воно сталося через загострення психічного захворювання у вбивці. За фактом умисного вбивства порушено кримінальне провадження.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео