Дітям на Тернопільщині привезли подарунки благодійники (фото)

26 квітня представники благодійних фондів «Фонд добрих людей» та «Апостол» відвідали Бережанську школу-інтернат, де навчаються та виховуються діти різних соціальних категорій: діти-сироти, діти позбавлені батьківського піклування та діти з малозабезпечених сімей.

Спільними зусиллями благодійникам вдалося зібрати і матеріальну допомогу малечі. 
Одяг, взуття, іграшки та продукти харчування передали тернополяни безпосередньо у руки вчителів та дітей. Як розповідають самі благодійники, до цього заходу долучилися і підприємці, зокрема бізнесмени з ринку передали більше 20 пар взуття. Також малечі привезли спортивні та розвиваючі ігри. Окрім подарунків, гості і поспілкувалися з вихованцями закладу, провели цікаві бесіди. 

- Ця поїздка до Бережан була також покликана налагодити контакти із керівництвом школи-інтернату і в подальшому ми плануємо співпрацю. Закликаємо і інших благодійників, громадських активістів та підприємців долучатися до допомогти, - говорить заступник директора з розвитку благодійного фонду “Фонд Добрих Людей” Ігор Костюк. 

Долучатися запрошують усіх мешканців Тернополя та області. За детальнішою інформацією можна звертатися за адресою вул. Князя Острозького 32 та за телефоном 0987588841 (Наталя).

Вибір читачів за тиждень

Відео